OVER MIJ :

Mijn naam is Nicky en ik woon in Valkenswaard.

Ben gek op diamond painten want dat geeft voor mij een stukje rust.

Ik kan met mijn hand op mijn hart zeggen dat wij de beste kwaliteit paintings EN steentjes leveren!!
En dat zeg ik met trots!! 💕
Zoals u kunt zien op de foto hier onder ziet het er allemaal duidelijk uit en heb ik de zwarte steentjes als voorbeeld gepakt want die zijn vaak het slechtste, maar bij ons niet!

Zelf ben ik gek op het werk van Victoria Frances en dus ook bezig met veel van haar tekeningen te painten, ik heb er 1 hier onder toegevoegd zodat u een eind resultaat kan zien.

Hier een korte uitleg :
Toen ik zelf begon met Diamond Painting heb ik ze overal vandaan geplukt en dus ook diverse kwaliteiten meegemaakt.
Soms goed maar ook regelmatig slechtere kwaliteit canvas met tekens die je bijna niet kunt lezen, en vaak waren het gek genoeg de zwarte steentjes die het af lieten weten en dat was dan helaas ook aan de painting te zien.

Ook heb ik destijds te maken gehad met websites die aan dropshipping doen en dus niet eerlijk handelen, wilt u daarover meer weten dan kunt u onder het kopje "Let op voor u ergens besteld" kijken.
Toen ik besloot een webshop te openen wilde ik deze teleurstelling absoluut niet voor mijn klanten, dus heb ik heel wat afgezocht en uiteindelijk bij mijn huidige leverancier terecht gekomen die alles netjes maakt.

In Januari 2021 ben ik benaderd door het programma Plezier&Passie van RTL4 of ik mee wilde werken aan hun programma, en uiteraard heb ik dat gedaan :-)

Deze uitzending was te zien op zondag 31 Januari 2021 en een herhaling op zaterdag 13 Maart, verder staat het nog 2 jaar lang op RTLXL en Videoland.

De reden dat ze mij hebben uitgekozen was eigenlijk door het gene wat ik hierboven een beetje beschreven heb.

Wilt u het filmpje zien dan kunt u dat dus opzoeken op de website van Plezier&Passie, RTLXL en op Videoland.

Heeft u na dit lezen nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen via de mail, Facebook, whatsapp of telefonisch.
 

WIJ DOEN NIET AAN DROPSHIPPING!

Brievenbus pakjes worden via post.nl voor €2.95 bezorgd, in Belgie door Bpost. Pakketten die niet door de brievenbus passen worden bezorgd door DHL.Hiervoor vragen wij €4.50 verzendkosten, DHL vraagt €5.75 dus wij leggen per klant €1.25 bij.Voor Belgie is dit hetzelfde verhaal €4.50 verzendkosten, Bpost rekent maar liefst €6.90.Wij willen geen onderscheid maken tussen de Nederlandse en Belgische klanten, vandaar dat de prijs hetzelfde blijft.

Voor Nederland is de levertijd van voorraad artikelen binnen 4 dagen via DHL, Voor Belgie is het wat langer aangezien ik 1x in de week in Belgie ben om de pakketten bij Bpost af te geven. Max levertijd zal 1.5 week zijn.
Artikelen die niet op voorraad zijn, worden tussen de 9 en 20 dagen bezorgd.
Waarom een ruime schatting? Omdat ik twee keer maand bestellingen inzet, dus heeft u besteld terwijl ik net een bestelling in gezet heb dan moet uw bestelling helaas even wachten tot ik de volgende inzet.
1 dag van te voren KUNNEN wij uw bestellabel al aanmaken, u zal dan ook al een email van DHL ontvangen dat uw pakket eraan gaat komen met een track&trace code. De dag dat wij uw bestelling afleveren bij een DHL servicepunt kunt u dat terug zien met uw track&trace code, en zal er ook via de site een verzendbevestiging verstuurd worden. Wij doen ons uiterste best om dat voor 16:00 te doen, want alleen op die manier word u pakket de volgende werkdag of op zijn laatst de dag erna bezorgd. Helaas is het soms niet mogelijk om voor 16:00 af te geven, en dat zorgt dus voor een werkdag vertraging.
Voorbeeld :* Wij geven uw pakket op een donderdag VOOR 16:00 af, dan word het de vrijdag of uiterlijk de zaterdag bezorgd.
* Wij geven uw pakket op een donderdag NA 16:00 af, dan kan het helaas zo zijn dat het pas de maandag of dinsdag geleverd word, aangezien het sorteercentrum van DHL niet werkt in het weekend. Woont u in de buurt dan kunt u uiteraard kiezen om uw bestelling op te halen, dat scheelt verzendkosten en is net weer iets sneller, dan kunt u voor de optie afhalen kiezen. U krijgt dan een afhaal mail zodra uw bestelling klaar ligt. Wij hopen u op deze manier voldoende geinformeerd te hebben, bij verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.